Tekstschrijver

Tekstschrijven I copy

Voor Nederlandse teksten die u helpen uw zakelijke doelen te bereiken

Wilt u de Nederlandse markt veroveren met uw website? Uw producten of diensten het mooist tot hun recht laten komen in een verkoopbrochure of folder? Van uw volgers trouwe klanten maken met nieuwsbrieven en social media berichten? Kennis delen in een whitepaper? Wat uw doel of marketingstrategie ook is, Magister Translations helpt u met Nederlandse teksten die de juiste snaar raken.

 

Hierbij hou ik steeds uw doelgroep voor ogen en wat u met de tekst wilt bereiken. Ik vind het erg belangrijk om uw bedrijf te leren kennen voordat ik voor u aan de slag ga. Daarom plan ik altijd een vrijblijvende telefonische intake in, zodat ik weet wat er voor u echt toe doet, wat bij u past en hoe wij de tekst optimaal voor u kunnen laten werken. Samen bepalen we de strategie. Langere samenwerkingen? Heel graag!

 

Als u uw product of dienst ook over de grens onder de aandacht wilt brengen, dan vertaal ik uw kersverse teksten natuurlijk ook naar het Engels of het Spaans.

Proeflezen en redigeren: het tweede paar ogen voor een écht overtuigende tekst

Heeft u zelf een Nederlandse tekst geschreven of laten schrijven maar kan die nog wel een kritische blik gebruiken? Dan ben ik graag uw proeflezer en redacteur. Ik let op toon, vorm, stijl en inhoud. Uw producten of diensten verdienen het toch om op een mooie manier onder de aandacht te worden gebracht? Ook hier werk ik met een telefonische briefing zodat ik feeling krijg met uw bedrijf. We bespreken dan samen waar u deze tekst voor wilt gebruiken, wie uw doelgroep is en welke marketingstrategie u heeft.